sábado, 21 de enero de 2017

Llacuna de Gallocanta 18 i 19.02.2017

Hem organitzat una sortida de tot un cap de setmana per gaudir d'un dels grans espectacles de la natura del mes de febrer: les desenes de milers de grues que s'ajoquen a la llacuna de Gallocanta just abans de tornar cap al nord a les seves zones de cria.
Visitarem el cap de setmana del 18 i 19 de febrer aquesta llacuna aragonesa on, just en aquestes dates, s'afegeixen a les moltes que hivernen les que ja comencen a tornar cap al nord, reunint en el moment àlgid més de 140.000 grues en pràcticament un sol estol! De dia les podrem veure escampades menjant pels voltants, mentre que al capvespre es produeix el màgic moment de l'arribada de milers i milers a la llacuna on passaran la nit. A primera hora de diumenge les podrem veure partir de la llacuna per marxar a alimentar-se als camps, en un altre moment especial. És una de les millors experiències ornitològiques d'Europa, i es produeix just en aquestes dates.

A més visitarem, després de la sortida matinal de les grues, les zones estepàriques dels voltants de la llacuna, on podrem trobar una gran diversitat de rapinyaires diurns, mussol emigrant, gangues i xurres, entre d'altres espècies difícils de veure a Catalunya.
 
Els interessats podeu demanar informació enviant-nos un mail a ecodelta.sortides@gmail.com
 
Places limitades!
 
                                  
 
 
 
 
 
 
Fotos de la sortida:
 
 
 

 


 

 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario