domingo, 8 de enero de 2017

Delta de l'Ebre 04.02.2017

El Parc Natural del delta de l'Ebre acull la majoria d'ocells aquàtics hivernants de Catalunya. Conèixer quins són els millors llocs per a visitar els espais naturals és molt necessari per una bona jornada ornítica. Durant aquesta visita guiada, ens endinsarem pels racons més amagats del delta per observar a través dels nostres telescopis al voltant de 100 espècies d'ocells i aprofitant el bon moment, mirarem de trobar les darreres rareses d'aquesta dies: Gamba Groga Petita, Cuereta Citrina, Còlit del Desert, Ànec Glacial, Ànec Capblanc i Fredeluga Gregària entre d'altres.
 

Quin serà el trajecte i com ens organitzarem?
  
Ens trobarem com ja és habitual a l'estació de tren del Prat del Llobregat a les 07:00h. En el mateix aparcament gratuït podrem deixar els cotxes restants i fer cua per la AP-7 fins a la sortida 41. Primer prospectarem l'hemidelta sud. A migdia creuarem el riu per prospectarl'hemidelta nord en busca de les darreres especialitats.  
 

 



 
Què cal portar?

 
Imprescindible dur els binocles. Cal portar també, l’entrepà/tapper per l’esmorzar i el dinar, i una mica d'aigua. A més, calçat adient per caminar per terreny terrós. A més, roba d'abric per a la primera i darrera hora del dia. Nosaltres portarem els telescopis per gaudir amb detall.

 

Quin serà el preu de la sortida?



No hi ha preu. Com sempre farem servir la “taquilla inversa”. En el suposat cas que el participant decideixi col·laborar, sempre serà de forma autònoma i en funció de les expectatives acomplertes.


  

IMPORTANT: cal inscripció prèvia enviant un mail a ecodelta.sortides@gmail.com deixant el vostre nom i cognoms, un telèfon mòbil de contacte

Camps deltaics © Antonio Arellano
 

Flamenc Comú © Antonio Arellano


Agró Blanc © Sergio Hoces
Sortint del nou aguait de La Tancada © Sergio Hoces
 

Gamba Verda © Sergio Hoces
Arpella Vulgar © Antonio Arellano
Aguait nou de La Tancada © Antonio Arellano
Prospectant la barra del Trabucador © Antonio Arellano

 
Territs Variants © Sergio Hoces
Punta de la Banya © Antonio Arellano
Territ Tresdits © Sergio Hoces
Els arrossars de l'Ebre © Antonio Arellano
Esmerla © Sergio Hoces
Becut © Sergio Hoces
En busca de la Fredeluga Gregària © Sergio Hoces
Capó Reial © Sergio Hoces
Flamenc Menut, l'estrella del dia © Sergio Hoces
El grup al complert © José Luis Copete







 

No hay comentarios:

Publicar un comentario